2015. szeptember 29., kedd

Vásárlási tudnivalók



Kedves Látogató!

Amennyiben megtetszett valamelyik ékszer, akkor a következőképpen tudod megrendelni:

Írj egy e-mailt az uvegkucko@gmail.com címre, a mappa nevével és az ékszer sorszámával, valamint a színmintából kiválasztott szín sorszámával. Írd meg, hogy hogyan szeretnéd megkapni.
Sőt Te is küldhetsz Nekem mintát, amit üvegékszeren szeretnél viszont látni, amennyiben nem találod a Neked tökéleteset az üvegékszerek között. Fotóról nem dolgozom, alapvetően fekete-fehér sziluettek közül válassz kérlek.

Az alábbi átvételi lehetőségek működnek jelenleg:

1. Személyes átvétel: 
Budapesten a II. kerületben a Moszkva, Budagyöngye környékén, a XIX. kerületben (Vas Gereben u. 4 szám alatt- egyeztetés után).

2. Postai úton, banki előreutalással:
Ha ezt a lehetőséget választod, a postaköltség 500HUF, mely a vásárlót, azaz Téged terhel.
Ez esetben az alábbi bankszámla számra kérném a postaköltséggel terhelt összeget utalni. 

Erste Bank:
Nyiri Adrienn
11991119-80153151

3. Paypal, +posta.

A medálokat 45 cm hosszú,  nemesacél delfinkapoccsal ellátott fekete bőrszállal készítem. Ha ettől eltérő hosszúságút szeretnél, akkor kérlek,ezt jelezd felém.

Karkötők: Ha karkötőt szeretnél, akkor mindenképpen szükségem lesz a csuklóméretedre. Ha ajándék lesz, akkor próbáld meg egy 1-5-ig skálán méretezni, ahol az '1'-es a nagyon vékony csukló. kb. 15cm. A karkötőket kétféle üveggyöngyből készítem: feketével vagy fehérrel. Ha rendelsz, ez is fontos számomra. A karkötőket két gyöngysor vezeti a csukló körül, gumis alapon. a gumi csomóját dekoratív, faragott üveg díszgyönggyel takarom. A karkötő szereléke orvosi acél, így a fémallergiásoknak sem kell aggódniuk!

Gyűrűk:  Nincs semmi probléma a hordásukkal, könnyen megszokható a rendszeres viseletük. Azonban arra azért felhívnám a figyelmet, hogy farmer nadrágok zsebébe körültekintéssel nyúljatok. Főként a nagyobb méretűekkel. A gyűrűalapok 2012. decemberétől nemesacél (orvosi acél) szerelékkel, állítható méretben kerülnek a vásárlókhoz. Kétféle alap mérettel választhatóak a nemesacél gyűrűalapok:  egy elég kicsi, pálcikaujjú lányoknak tökéletes méretű 1,5 cm átmérőjű és egy közepes ujjra való 1,85 cm átmérőjű, jól állítható gyűrűalappal.



Ha tanácstalan vagy, vagy kérdés merült fel benned, nyugodtan kérdezz, szívesen segítek a tökéletes ékszered elkészítésében.

Ha nem a kész termékek közül választasz, számolnod kell elkészülési idővel. Eléggé időigényes, a szép kidolgozott minta megalkotása és a munkafázisok között is számolni kell várakozási időkkel. Általában egy - két hétre tudom vállalni az ékszer megalkotását, de erről mindig egyeztessünk.


Garancia: Fél év garanciát adok a termékekre. Az üvegek elég jól bírják általában a rendszeres használatot. Még nem törött el eddig egy darab sem nálam, ezért erre nem vonatkozik a garancia.  Viszont nagyon ritkán előfordul, hogy a ragasztás szétjön. Ha ez bekövetkezik, akkor megragasztom Neked újra. A visszapostázás költsége terhel Téged, az újrapostázás engem.

A minta kopássálló, mert az üvegbe 700 Celsius felett olvad bele a minta. De erről majd később, egy külön posztban olvashatsz.

Az alábbi színek közül tudsz választani:

Alapszínek


Alapszínek:
1. fehér
2. vaj
3. drapp
4. rózsaszín
5. fáradt lila
6. lila
7. napsárga
8. pasztell narancs
9. rikító narancs
10. piros
11. menta
12. almazöld
13. kivizöld
14. türkiz
15. égkék
16. sötétkék
17. szürke



Az Üvegkuckó ékszerei a facebookon is megtalálhatóak!
https://www.facebook.com/uvegkucko?fref=ts

Fotó: Demény Kinga



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése